Jumat, 07 Januari 2022

25 Ucapan Selamat Hari Guru Nasional yang Keren dan Bermakna bahasa jawa

sdn4cirahab.my.id Dina Guru Nasional ditetepake saben tanggal 25 November. Ayo ngucapake Selamat Hari Guru Nasional ing media sosial supaya para guru tetep semangat mulang kabeh bocah-bocah Indonesia.
Hari Guru Nasional dibentuk tanggal 25 November 1945, tepate 100 dina sawise proklamasi kamardikan Indonesia. Mekaten sampun katetepaken wonten ing Keppres No. 78 Tahun 1994.
 
Tekan tanggal 25 November 2021, sumangga kita wiwiti ngaturaken Sugeng Hari Guru Nasional. Ngirim salam dina guru nasional kanggo guru-guru sing ditresnani supaya luwih semangat menehi pendidikan kanggo bocah-bocah Indonesia.
Aja lali nulis ucapan selamat Hari Guru Nasional ing medsos supaya guru sing maca rumangsa diajeni lan terharu. Atur ucapan selamat Hari Guru Nasional uga bisa dadi panyengkuyung kanggo para guru ing Indonesia.
 
Wis duwe ide ucapan kanggo Hari Guru Nasional? Ing ngisor iki minangka ucapan selamat Hari Guru Nasional sing bisa diwenehake marang guru sing ditresnani utawa disebarake liwat media sosial.

Ngaturaken Sugeng Dinten Guru Nasional ingkang Nrenyuhake Ati

1. Guru ingkang sae mucal saking manah, sanes saking buku. Sampeyan guru apik tenan. Selamat Hari Guru Nasional!
 
2. Dhuh para guru, usaha lan kerja keras ingkang panjenengan paringaken kangge ngasilaken ingkang paling sae wonten ing kita mboten badhe kabayar kanthi tembung. Kita mung bisa ngrasakake rasa syukur duwe guru kaya sampeyan, Selamat Hari Guru Nasional.
 
3. Bapak ibu guru tansah nantang kula supados sregep nyambut damel saha pikantuk biji ingkang sae. Aku bakal tansah ngelingi sampeyan. Sugeng dinten guru!
 
4. Selamat Hari Guru, kowe sing dadi cemlorot, inspirasi, buku pedoman, lilin ing uripku. Aku matur nuwun banget yen sampeyan guruku.
 
5. Guru sing paling apik ora menehi wangsulan, nanging dheweke nggawe kepinginan kanggo nemokake jawaban dhewe. Selamat Hari Guru Nasional!
 
6. Saka ABC nganti abang, putih, lan biru, kanggo sajarah lan matematika uga, kabeh aku arep matur nuwun GURU!
 
7. Dhuh guru, panjenengan tanpa lelah nuntun murid-murid panjenengan. Matur nuwun kanggo layanan tanpa wates. Selamat Hari Guru Nasional.
 
8. Ora saben wong duwe ati emas, lan jenis pengabdian, nanging sampeyan. Sampeyan minangka individu sing menehi inspirasi kanggo mulang luwih saka kurikulum. Selamat Hari Guru Nasional.
 
9. Tiyang sepuh ingkang maringi gesang dhateng kawula, dene Paduka ingkang paring piwulang dhateng kawula sadaya. Awakmu bakal tansah langgeng. Selamat Hari Guru Nasional.
 
10. Matur nuwun sampun maringi ilmu ingkang migunani lan dados bekal ing gesang. Selamat Hari Guru Nasional.
 
11. Yen Indonesia duwe guru sing hebat kaya kowe, aku yakin Indonesia bisa dadi negara adidaya ing sawijining dina. Selamat Hari Guru Nasional kanggo guru sing paling inspiratif.
 
12. Guru, sampeyan minangka pucuking kawruh lan ketekunan. Aku bakal matur nuwun banget marang Gusti yen aku bisa dadi setengah saka sampeyan. Selamat Hari Guru Nasional kagem guru ingkang kinurmatan.
 
13. Urip bakal tanpa guna tanpa ngerti wujude aksara, angka, lan kawruh, sugeng dinten Guru Nasional.
 
14. Aku isih kangen karo ceramahmu sing dawa nanging menarik. Muga-muga sampeyan bisa nindakake kanthi apik ing urip iki. Sugeng dinten guru!
 
15. Sampeyan iku mentor urip. Senajan aku ora ngerti iki sadurunge. Saiki seneng banget yen ana wong sing nuntun aku ing dalan sing bener ing urip. Selamat Hari Guru Nasional!
 
16. Guru minangka lampu kanggo kita sing bingung ing prapatan sing peteng. Matur nuwun para guru. Selamat Hari Guru Nasional 2021.
 
17. Nalika sampeyan mlebu kelas, kita kabeh bisa ngrasakake geter energi sing kuat sing isih menehi inspirasi kanggo kaya sampeyan. Sugeng dinten guru!
 
18. Dhuh guru, panjênêngan wêdana ing buku kula. Sugeng dinten guru!
 
19. Sarujuk utawa ora, guru mung bisa ngowahi fasad negara apa wae kanthi mung siji generasi siswa sing apik. Ngaturaken Sugeng Hari Guru Nasional 2021.
 
20. Dadi guru ora kaya nyambut gawe jam 09.00 nganti jam 17.00. Matur nuwun amarga wis gelem nulungi saben ana masalah. Matur nuwun kanggo tansah nggawe kita aran apik. Selamat Hari Guru Nasional.
22. Selamat Hari Guru Nasional kanggo kabeh guru ing saindenging Indonesia. Kita ngurmati, kita tresna lan kita siswa bangga karo sampeyan.
 
23. Sugeng Hari Guru Nasional! Tembung, sikap lan tumindak sampeyan wis nggawe bedane positif ing pendidikan anak-anak kita! Matur nuwun sanget para guru.
 
24. Sugeng Hari Guru Nasional! Matur nuwun, guru, dina iki lan saben dina.
 
25. Ngaturaken Sugeng Warsa Enggal Guru Nasional, cacahing sumbangan guru tumrap gesangipun para putra-putri ingkang boten saged dipungambaraken kanthi tembung. Mung bisa matur, matur nuwun, guru.

Tags :

SDN 4 CIRAHAB

KI HAJAR DEWANTARA

  • " Ing ngarso sang Tulodo " ( Di depan memberi Contoh )
  • " Ing Madyo Mangun Karso " ( Di tengah Memberi Bimbingan )
  • " Tut Wuri Handayani " (Di belakang Memberi Dorongan )

  • : SD Negeri 4 Cirahab
  • : 13 Februari 1980
  • : Cirahab Rt03/04 Kec. Lumbir
  • : sdn4cirahab@gmail.com
  • : 087878789224

Posting Komentar